Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин

ПРОМОЦИЯ

КУПИ 2 И ВЗЕМИ 1 БЕЗПЛАТНО!

Защо да плащаш повече - възползвай се сега?! Поръчай поне 3 летни артикула и ще получиш единия като подарък от нас. Промоцията важи за всички летни артикули (с къси ръкави и 3/4, 7/8 и къси крачоли). Системата автоматично ще извади сумата на артикула с най-ниска цена от стойността на поръчката. Ако всички заявени артикули са с равна стойност, ще получиш 1 от тях като подарък! 

При покупка на 6 летни артикула, получавате 2 безплатни; при покупка на 9 артикула, получавате 3 артикула подарък и т.н. Системата не приспада автоматично сумата на втория, третия и т.н артикули подарък. Нашите консултанти ще приспаднат сумите на подаръчните артикули от общата стойност на поръчката ви.

Поръчките могат да съдържат както летни артикули, така и есенни и зимни. В промоцията 2+1 ще участват само летните продукти.

Срок на промоцията: 02.07.2015 - 20.07.2015

Побързайте, за да имате по-голям избор! Количествата са ограничени.

Онлайн магазин за детски дрехи!

Добре дошли в сайта за качествени български детски дрехи, произведени от "Стела-Русе". Тук можете да разгледате колекцията ни за актуалния сезон. Изберете най-предпочитаните от Вас облекла и се насладете на удобно пазаруване в Стела – Русе Онлайн магазин.

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Поръчай

Най-продавани

Контакти

+359887215014