ПИЖАМИ 


Изберете подкатегория

23 продукта.
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Показани 13 - 23 от 23 продукта

ПИЖАМИ 

Пижами за момчета Детските пижами в нашия асортимент предлагат несравним комфорт и уют за вашите...  Покажи още

Пижами за момчета

Детските пижами в нашия асортимент предлагат несравним комфорт и уют за вашите деца. С гордост представяме огромно разнообразие от около 20 красиви цвята, които ще зарадват всеки малък моден ценител. Изборът включва както модели с къс, така и с дълъг ръкав, които са съобразени с различните температури и сезони през годината. От плътни и топли пижами за студените зимни нощи до леки и дишащи за топлите летни дни - предлагаме всичко, от което се нуждаят децата за спокоен и комфортен сън. Детските пижами са изработени от висококачествени материи, гарантиращи издръжливост и мекота. Изберете сега от нашата широка гама от детски пижами и създайте специални спомени от сладките сънища на своите малчугани.

Детски пижамки с къс ръкав

Детските пижами с къс ръкав и къс крачол са специално изработени, за да осигурят максимален комфорт и удобство на вашите деца по време на сън. Те имат къс ръкав, което ги прави идеален избор за горещите летни нощи и за топли домашни условия. Късият крачол позволява на децата свобода на движение. Материята със състав 100% памук е дишаща и не запарва, като благоприятства спокойния детски сън. Пижамите са снабдени с еластично бие около врата, което гарантира лесно преминаване през главата при обличане и сваляне. Това е особено удобно за децата, които искат да се справят самостоятелно, без помощ от възрастните. Един от ключовите аспекти, които правят тези пижами особено удобни, е липсата на стегнат ластик на кръста. Специално подбраният мек и силно еластичен ластик на пижамките на Стела-Русе не пристяга силно и не оставя следи след сън. Освен това, пижамите са снабдени с еластично бие на яката, което гарантира лесно преминаване през главата при обличане и сваляне. Това е особено удобно за децата, които искат да се справят самостоятелно, без помощ от възрастните.

Детски пижамки с дълъг ръкав

Детските пижами с дълъг ръкав са идеален избор за уютен и спокоен детски сън. Нашата колекция включва разнообразие от десени, които ще впечатлят всяко дете. От весели изображения на любими животни до забавни геометрични фигури - имаме пижами за всеки вкус и настроение. Освен различните десени, нашите детски пижами с дълъг ръкав са налични в разнообразие от материи. За по-топлите месеци, предлагаме по-тънки и леки платове, които осигуряват свежест и прохлада. Те са подходящи за пролетни или есенни нощи. Ако обаче търсите пижами, които да създават усещане за топлина и комфорт през студената зима, нашите модели с по-плътно дебел плат са перфектното решение.

Разнообразието от ярки цветове и забавни мотиви прави обличането на пижамите още по-забавно за децата. Сънищата на вашите малчугани ще бъдат изпълнени с приключения и мечти, докато носят пижамките си от Стела-Русе!