СУИЧЪРИ И ЕЛЕЦИ 


Изберете подкатегория

128 продукта.
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Избери ръст
Показани 85 - 96 от 128 продукта

СУИЧЪРИ И ЕЛЕЦИ 

Детски суичъри и елеци за момче Суичърите и елеците за момчета са обичани и практични артикули,...  Покажи още

Детски суичъри и елеци за момче

Суичърите и елеците за момчета са обичани и практични артикули, които са идеални за по-свежите летни вечери или по-хладни дни. Те предоставят допълнителна топлина и комфорт, когато времето не е толкова топло. Едно от големите им предимства е, че лесно се обличат и събличат от децата без необходимост от преминаване през главата, което ги прави удобен избор и за по-малките деца, които още се учат да се обличат самостоятелно.

Детски суичъри за момче

Детските суичъри за момчета на Стела-Русе са изработени от висококачествен памук, който предоставя мекота и комфорт при носене. Те се изработват от сертифицирана материя, което гарантира оптимално качество и съответствие с екологичните стандарти. Сертификацията на материята е важен аспект от нашия ангажимент към клиентите, особено когато става дума за деца. Всеки суичър разполага с джобове отстрани, които са практични и удобни за децата, когато искат да носят своите малки съкровища или да сгреят ръцете си при по-студено време. Повечето мпдели са без качулка, което ги прави удобни и подходящи за носене под якето, без неудобството от набиране на качулка на гърба на детето. Дизайнът на детските суичъри е модерен и стилен, съчетавайки образите на вълнуващи герои и интересни детайли. Рисунките на любимите герои на момчетата от анимационни филми, кино, книги и комикси ги правят привлекателни и забавни за децата.

Детски елеци за момче

Елеците са отличен избор като връхна дреха за децата, особено в детските градини и ясли, поради редица предимства като лесно обличане и сваляне, удобство и свобода при движение, привлекателен дизайн. Кройката на детските елечета е удължена, като по този начин кръстът на момчетата е винаги покрит и предпазен. Достатъчно свободни са на ширина, тъй като са предвидени да се обличат върху друга блузка. Ципът за закопчаване на елеците представлява практичен и функционален елемент, който има редица предимства пред копчетата. Един от основните аргументи в полза на ципа е бързината при обличане и сваляне на елеците. В сравнение с копчетата, които изискват по-продължително време, особено когато става въпрос за деца, ципът може да се затвори или отвори с лекота. Също така копчетата могат да се разхлабят или паднат, докато ципът предоставя по-стабилно и надеждно закопчаване.

С уникален дизайн и внимание към детайлите, суичърите и елеците са идеалната комбинация от практичност и стил, което ги прави незаменими в гардероба на всяко дете. Суичърите и елеците от нашата колекция са представени в едни и същи серии с анимационни герои, което дава възможност за творческо съчетаване според индивидуалните предпочитания на децата. Предлагаме ги и в съчетание с долна част: от комплекти със суичър и долнище до пълни цялостни комплекти от 4 части със суичър, блуза, елек и долнище.Независимо от това дали става въпрос за ежедневни приключения или специални поводи, суичърите и елеците са първокласен избор за динамичните и стилни момчета.