271 продукта.
Избери ръст

Комплект блуза, елек и панталон за момиче с Shimmer and Shine екрю и червено. Елекът и долнището разполагат с два странични джоба. Материя 95% памук 5% еластан,неватирана. Картинката на блузката и елекът е ситопечат на водна основа с безвредни бои, може да се глади с ютия. Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект суитчер,блуза и долнище от плътна не ватирана материя с високо качество на нишката.Състава е 95% памук 5% еластан.Ликрата е двупосочна за избягване на разпускане и свиваемост на изделието.Картинката е ситопечат на водна основа с еко бои.Може да се глади отгоре.Комплекта е подходящ за всекидневно носене и спорт.

Избери ръст

Комплект блуза, елек и панталон за момиче с Елза и Анна от Frozen. Елекът разполага с 2 странични джоба. Долнището има два джоба. Материя 95% памук 5% еластан.  Картинката на блузката и елекът е ситопечат на водна основа с безвредни бои, може да се глади с ютия Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект блуза, елек и долнище за момиче . Елекът и долнището разполагат с 2 странични вътрешни джоба. Материя 95% памук 5% еластан, двупосочна ликра(без свиване и разпускане)най-високо качество на нишката. Мечта за всеки родител :)Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект суичър, блуза, елек и долнище с Shimmer and Shine екрю и червено. Материя 95% памук 5% еластан,неватирана. Картинката е ситопечат на водна основа с безвредни бои, може да се глади с ютия. Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект 4 части-суитчер,елек,блуза и долнище от плътна не ватирана материя с високо качество на нишката.Състава е 95% памук 5% еластан.Ликрата е двупосочна за избягване на разпускане и свиваемост на изделието.Картинката е ситопечат на водна основа с еко бои.Може да се глади отгоре.Комплекта е подходящ за всекидневно носене и спорт.

Избери ръст

 Комплект суичър и долнище. Суичърът и панталонът разполагат с два  джоба. Материя 95% памук 5% еластан, двупосочна ликра(без свиване и разпускане)най-високо качество на нишката. Мечта за всеки родител :). Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект суичър, блуза, елек и панталон за момиче . Суичърът, елекът и долнището разполагат с два вътрешни странични джоба. Материя 95% памук 5% еластан. Картинките са ситопечат на водна основа с безвредни бои, може да се глади с ютия. Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект суичър, блуза, елек и панталон за момиче с Елза и Анна от Frozen. Елекът и суичера разполагат с 2 странични джоба. Долнището има два джоба. Материя 95% памук 5% еластан.  Картинката на блузката ,суичера и елекът е ситопечат на водна основа с безвредни бои, може да се глади с ютия Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Суичърът и долнището разполагат с вътрешни джобове.Материя 95% памук 5% еластан. Картинката на суичъра е ситопечат на водна основа с безвредни бои, може да се глади с ютия. Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект от две части за спорт и игра.Изчистен с три канта подходящ за детска градина и училище.Долнището е прибрано в долната част на крачола.Материята е 95% памук 5% еластан.Ликрата е двупосочна за да се избегне свиване и разпускане на материята. Качествени спортно-елегантни детски дрехи за най-красивите и послушни деца. 100% БЪЛГАРСКИ- собствено производство.

Избери ръст

Комплект суичър и долнище от плътна не ватирана материя с високо качество на нишката.Състава е 95% памук 5% еластан.Ликрата е двупосочна за избягване на разпускане и свиваемост на изделието.Картинката е ситопечат на водна основа с еко бои.Може да се глади отгоре.Комплекта е подходящ за всекидневно носене и спорт.

Показани 1 - 12 от 271 продукта