За нас

Здравейте и добре дошли в онлайн магазин Стела-Русе български производител на детски дрехи!

Ние сме фирма Стела-Русе - производител на бебешки, детски и юношески облекла (от 6 месеца до 14+ години). При нас ще откриете голямо разнообразие от качествени детски дрехи. За тези, които все още не ни познават: всичко в онлайн магазина е собствено производство и облеклата са изцяло произведени в България. Водени от желанието да ви улесним в избора на удобни и модерни детски дрехи, предлагаме асортимент от детски дрехи за момичета и детски дрехи за момчета. Работим с български платове, най-високо качество с всички допълнителни обработки за дълго и комфортно ползване.

Дрехите с марка Стела-Русе произвеждаме от 1997 год. Награждавани сме с престижните награди в изложения "Пловдивски панаир", "Произведено в България", "Изберете българското", "Произведено за вас", "Панаир на модата" и др.

Винаги създаваме колекцията ни дрехи за момичета предвид желанията на нашите малки клиентки. Тя включва блузи с къс ръкав, блузи с дълъг ръкав, туники, суичъри, елеци, долнища, панталони, клинове, дънкови изделия, плетени продукти и плътни ватирани дрехи за зимата. За да изглежда стилно всяка малка дама, подбираме най-добрите и практични цветове и материи-българско производство. Предлагаме едни от най-красивите и едновременно практични комплекти за момичета. Те са съчетание от 2, 3 или 4 части, като пълната комбинация включва суичър, блузка, елек и долнище. В топ 5 на най-харесваните ни продукти са блузките с любими герои, красиви туники, практични елеци и суичъри със страхотни принтове. За летния сезон разполагаме с очарователни летни комплекти от блузки, туники и клинове. Произвеждаме серия дънкови продукти, включващи дълги дънки, къси дънки, дънкови якета и прекрасни дънкови сукмани.

Винаги захласнати в игри и приключения момчетата не се спират нито за миг. Всеки родител престава да се тревожи за комфорта и здравината на дрехите, с които е облечен неговия герой, с колекцията дрехи за момчета на Стела-Русе. При изработката на детските дрехи използваме еластични памучни материи за по-голямо удобство и свобода на движенията на малките ни клиенти. Предлагаме суичъри, блузи, елеци, тениски, бермуди, ризи, пуловери, жилетки, дънки, спортни долнища, класически панталони и много други. Залагаме на весели принтове, забавни картинки и свежи цветове.

Благодарение на дългогодишния ни опит на българския пазар изградихме широка мрежа от лоялни клиенти. Основната ни цел продължава да бъде удовлетворението на нашите потребители, както от направената покупка, така и от позитивното отношение.

Желаем Ви приятно и спокойно пазаруване!

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА