Замяна и връщане на стоки

Замяна на стоки:

Клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от датата на получаването й при условие, че върнатата стока е със запазен добър търговски вид:

 -  Не е носена
 -  Не е прана
 -  Не е гладена
 -  Не е скъсана или изцапана

Замяна може да се направи както за друг размер и цвят от същия продукт, така и за изцяло друг продукт. При замяна на стока, молим предварително да се свържете с нас по удобен за Вас начин и да проверите наличността на продукта, с който искате да бъде направена замяната. Може да се свържете с нас на: 

 -  Мобилен телефон +359 887 215014 и стационарен телефон +359 82 519104
 -  Skype на профил stela_ruse
 -  Електронна поща stela_ruse@abv.bg
 -  През формата за контакт на сайта.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нова партида от производство, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена. Ако цената на избрания продукт надвишава заплатената от Вас цена, следва да доплатите разликата.


Транспортните разходи в двете посоки - за връщането на продукта и за доставката на заменения продукт - са за сметка на клиента. Моля, не изпращайте пратките за връщане с наложен платеж.


Връщане на стоки:

Стела – Русе онлайн магазин уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване могат да върнат закупена стока, при условие че е запазен добрия ѝ търговски вид:

 -  Не е носена
 -  Не е прана
 -  Не е гладена
 -  Не е скъсана или изцапана

Процедура:

За да върнете артикул от дадена поръчка е необходимо да се свържете с нас по удобен за Вас начин.
 -  Мобилен телефон +359 887 215014 и стационарен телефон +359 82 519104
 -  Skype на профил stela_ruse
 -  Електронна поща stela_ruse@abv.bg
 -  През формата за контакт на сайта.


Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента. Моля, не изпращайте обратно пратки с доставка за сметка на фирмата.
Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.


След приемане на върната стока ще върнем дължимите суми в срок до 7 работни дни като наложен платеж по куриерската фирма. Ще бъде възстановена единствено сумата за върнатите продукти. 

Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок, без етикети е или ако не е запазен първоначалния й търговски вид) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

При възникнали въпроси, не се притеснявайте да се свържете с наш сътрудник.

Приятно пазаруване!